Beste koffie voor Moka Pot beoordelingen 2020

Moka Pot

Wat is je favoriete mokka-koffiesmaak? Is het licht, medium of donker gebrande espresso? Het gebruik van een mokapot voor het zetten van rijke koffie is de gemakkelijkste methode ooit. Maar wat er niet eenvoudig aan is, is het kiezen van de juiste smaak en textuur van koffie.

Een Mokapot verschilt van andere soorten koffiezetapparaten. Inclusief een standaard fornuis koffiezetapparaat. Het is uniek en afgestemd op het maken van heerlijke en romige espresso’s. Het is dus aan jou om koffie te zetten die past bij zo’n authentieke brouwstijl.

Of je nu hele koffiebonen koopt of voorgemalen koffie. De volgende opties kunnen net zo goed uw leven veranderen!

# 1 Lavazza Super Crema Whole Bean Coffee Blend Medium Espresso

Roast – Beste koffie voor Moka-pot voor crema
Koffieliefhebbers beginnen op zoek te gaan naar authentieke koffiebonen. En de Lavazza Super Crema Medium Roast is de beste om te proberen. Het wijst in de richting van een originele en persoonlijke koffiebeleving. Voor Moka-pot, waarmee u de beste smaak en aroma van koffie kunt extraheren.

moka pot

Voordelen:
• Vers gebrande en rijke koffiebonen.
• De robusta verbetert de crema en intensiteit.
Nadelen:
• Pas op voor de vervaldatum op sommige pakketten.
De smaak van de Lavazza is voortreffelijk. De blend is een medium gebrande espresso. Maar dat is niet alles. Je hebt een rijke en romige blend met een milde espresso-nasmaak. En hints van speciale ingrediënten zoals amandelen, gedroogd fruit en honing.
De blend ‘Super Crema’ voegt een geheel nieuwe noot toe aan dit gebrande espresso. Het zijn de beste koffiebonen voor Moka-pot. Met een dunne, zoete en evenwichtige body en textuur. Zelfs als je ervoor kiest om geen suiker of room toe te voegen, is dat prima.

# 2 illy Coffee Moka Ground Classic Medium Roast – Beste koffie voor Mokapot voor espresso

De illy Coffee Moka Ground is een gespecialiseerde medium gebrande gemalen. Voor wie de voorkeur geeft aan voorgemalen koffie om thuis zijn eigen bonen te malen.
De illy produceert echt zachte en rijke koffie. De container van roestvrij staal houdt de koffie ook langer vers.

Voordelen:
• Evenwichtige tonen van karamel en chocolade.
• Echte Italiaanse, op barista geïnspireerde smaak en geur.
Nadelen:
• Het is een kleine container.
De klassieke medium roast past niet alleen bij de Moka-pot. Maar ook de beste koffiezetter kan profiteren van zijn authentieke koffie.
Mokapot is specifieker en toch ritualistisch in termen van koffie-extractie. Dus deze koffie zou prachtig passen bij de Moka-methode.
Wat ook is, is de beste koffie voor een espressomachine met kookplaat. De Arabica bonen doen het erg goed en extraheren zachte texturen en rijke aroma’s.
De blend is Italiaans en bevat 9 verschillende soorten Arabica bonen. En het is perfect gemalen en onder druk gezet.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *